top of page

Group

Public·11 members

Cat Tin Eu La Tine Viata Mea

Fiecare clipă petrecută cu tine mă face să mă simt iubit şi să simt că mă daruiesc cuiva întru totul şi că viaţa mea are sens. Să te iubesc, să te simt, să fii lângă mine, să ne ţinem în braţe. Să ne iubim pentru totdeauna. Se pare că uit faptul că perfecţiunea, aşa relativă cum e ea, se atinge mai uşor în doi. Te iubesc. Acum e singurul sentiment în care cred. Te iubesc fără să-mi pese dacă vom sta sub cerul liber iubindu-ne. Să fii lângă mine, asta e important. Am nevoie să simt că aparţin cuiva. Am nevoie doar de tine tu ma faci fericit şi viaţa mea nu ar avea rost fără tine ingeraş.

Cat tin eu la tine viata mea

Cînd Tu ai aparut în viaţa mea, totul s-a schimbat. Pînă atunci nu ştiam ce înseamnă cu adevărat cuvântul "Te iubesc". Tu m-ai învăţat să iubesc, mi-ai arătat ce înseamă iubirea şi mi-ai încălzit sufletul cu dragostea ta. Îţi multumesc pentru asta şi Te iubesc din tot sufletul. Acum mi-am dat seama că nu vreau să mai pierd vre-un minut fară tine, am să-ţi fiu altăuri mereu! Te iubesc enorm de mult, eşti totul pentru mine, eşti viaţa mea!

Şi cum să nu te iubesc când pentru tine simt ceea ce nu am simţit pentru nimeni niciodată? Cînd tu mă faci să mă simt cea mai importantă persoană din întreaga lume? Cum să nu visez la tine... cum să nu te vreau lângă mine în fiecare clipă... cum să nu te iubesc... cum să nu vreau să te ştiu lângă mine tot restul vietii?

Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, pînă la urmă am spus-o. Mă simt și eu uimit și copleșit de stările și trăirile care dau năvală în sufletul meu... Ceea ce simt nu pate fi descris în cuvinte... e prea intens... prea de neînțeles pentru mine, care nu am simțit niciodată pînă acum așa ceva... Te iubesc, my angel!

Esti singurul care a stiut sa-mi faca inima sa bata din nou .. esti unicat .. si e atat de usor sa te iubesc .. inima mea bate intr-un fel unic pentru tine .. vorbeste despre senzatiile pe care le lasi in urma ta .. inima mea iti apartine in totalitate .. mi-ai salvat viata .. ai schimbat culorile .. ai ravasit totul si ai linistit totul .. ai adus adevarul si mi-ai desavarsit dorintele .. datorita tie m-am regasit .. am revenit la mine .. multumesc iubirea mea!

Crezi ca exista vise de neatins? Doar inalta-ma putin in bratele tale si am sa mi le ating, pentru ca orice vis e acolo atat de sus unde nu-l pot atinge decat doua perechi de ochi...Mi-am pus toata increderea in tine si am pastrat doar zambetul care sa-ti spuna mereu ca te urmez, nu mi-e frica, asa e dragostea, un drum batatorit de orbi fericiti tinandu-se de mana care au inteles ca nimeni nu vede calea destinului, ne vedem doar unii pe altii zambind sau plangand si fiecaruia i-a fost daruita puterea minunata de a sterge o lacrima, de a provoca un zambet...Intinde-mi mana si cheama-ma oriunde, sunt aici sa iubesc, sa plang si sa rad impreuna cu tine, orice se va intampla, la inceputul fiecarui zambet, la capatul fiecarei lacrimi, iti voi fi alaturi pe drum.Ridica-ma in brate, ma voi pierde-n privirea ta ca o ploaie de stele si promit ca toate visele tale s-au implinit deja in inima mea, te asteapta doar sa le savurezi..

Man este temporar, asta pana-l ucid pe Putin. Asta s-a urmărit de la început provocând psihicul Rusiei. Rusia va deveni libera, și va ajunge ca România în care bogați sa conducă țara. Nu vi se pare ca miroase ca la noi în 89? Oare cine a agitat spiritele în România. Ceaușescu deja lasă libertatea omilii și asta la costat. Oamenii au devenit mai deștepți. Asa este și acuma, tineretul de acolo va întoarce arma contra puteri, iar armata se va da de partea lor. Nu este o pura întâmplare și un scenariu pus la cale de mulți ani de alți. O rusie liberă!

Se va termina si acest razboi cu ucraina intr-un fel sau altul. Dar pe urma trebuie sa inceapa un razboi absolut necesar cu Chian. Nu ma refer la razboi in sensul dur a cuvantului, dar china trebuie adusa unde ii este locul. Numai lacomia capitalista mai tine in viata china. Citeam pe aici ca ar fi zis Lenin: occidentul isi va vinde franghia cu care mai tarziu o sa-i spanzuram. Nimic din tehnologia chinezeasca nu este necesara pentru ca aceeasi tehnolgie este vestica de fapt, Toti pun botul din cauza preturilor mici. Preturi mici sau rezonabile pot fi gasite chiar si in europa. Eu unul ma uit cu atentie la eticheta fiecarui produs, si cand vad Made in China il arunc inapoi pe raft.

Cu Utilizator:Cezarika1 a fost o neînţelegere regretabilă, dar în parte atenţionarea a fost meritată deoarece a introdus un articol copiat Armeni, Comunitate etnica. Sunt absolut de acord cu tine că trebuie să atragem noi contribuitori, dar vorba proverbului românesc: nu da pasărea din mână pe aia de pe gard. Cred că este esenţial să-i păstrăm şi pe cei vechi care au contribuţii valoroase, pt care nu ştiu cum am putea să le mulţumim (şi nu vorbesc despre mine aici ci despre Anclation). Sunt ore bune din zi când Anclation este singurul care patrulează pe Schimbări recente şi face treabă foarte bună. În acest caz nu a făcut altceva decât să-i amintească lui Cezarika1 să nu introducă texte copiate având în gând precedentul. 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page